contact
x


Telefoon

023-5281961


Email

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
x

Wingclip

Bestel uw Promoclip online
Promoclip International BV
Bezoekadres:
Herenweg 29 C / D
2105 MB Heemstede

Tel 023 528 19 61
sales@promoclip.com

Promoclip werkt al sinds 2004 aan een optimale design voor bedrukte clips en heeft voor u een serie promoclips die makkelijker aan te brengen zijn dan de Wingclip. Qua uiterlijk lijken deze clips veel op elkaar, maar als u vergelijkt op gebruiksvriendelijkheid dan gaat u het verschil zien. Daarnaast bestelt u bij Promoclip al klemmen vanaf 500 stuks!

Zwaluwstaartje

De Wingclip herkent u aan een enkele schuine zijde, terwijl een Promoclip een zwaluwstaartclip is. Dit ontwerp zorgt ervoor dat u dezelfde oppervlakte behoud voor de opdruk, maar een steviger en veiliger klem heeft met meer klemkracht voor grotere hoeveelheden papier. In het gebruik draait u eenvoudig de clip om het papier. Bedrukken kan op verschillende manier vanaf 500 stuks:

  • Graveren met laser
  • Bedrukt met een sticker
  • Digitaal bedrukkenin kleuren

De Wingclip van de concurrent is niet in kleine hoeveelheden te bestellen en heeft een verouderd design. Daarnaast kunt u bij Promoclip een gratis prototype bestellen, zodat u zelf kunt ervaren hoe uw logo er uit ziet en hoe de clip in gebruik is.

Contact

Bel met Promoclip en ervaar het verschil in gebruik met de Wingclip door een gratis proefclip te bestellen. Dit kan op telefoonnummer:023-5281961. Of stuur uw vragen door naar:

sales@promoclip.com.


Lid van:

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Reclameclip - Papierclip - Paperclip met opdruk - Paperclip - Grote paperclip - Aktieclip

x
x
Clip calculator     
x