contact
x


Telefoon

023-5281961


Email

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
x

Promoclip bestellen

Bestel uw Promoclip online
Promoclip International BV
Bezoekadres:
Herenweg 29 C / D
2105 MB Heemstede

Tel 023 528 19 61
sales@promoclip.com

De digitaal bedrukbare promoclip kunt u online bestellen bij Promoclip. In onze webshop heeft u de keuze uit drie formaten; de Promoclip Original, de ML clip en de XL clip. Elk van deze clips kunnen via lasergravure, directe bedrukking of digitaal bedrukte stickers bewerkt worden. Als u gebruik wilt maken van digitaal bedrukte stickers kunt u de clip divers inzetten. Doordat er op de rugzijde van de clip twee gepatenteerde buigingen zijn aangebracht, zal de clip, ondanks de grote klemkracht, uw papier niet beschadigen. Hierin onderscheiden onze clips zich van de andere!

Speciaal gebogen promoclip bestellen

De rugzijde van elke Promoclip heeft twee buigingen. Deze buigingen zorgen er niet alleen voor dat de klemkracht hoog is, tevens voorkomen zij beschadigingen aan het papier. Met een eenvoudige beweging brengt u de clip aan, waarna uw pakketje papier al vanaf 2 vel A4 stevig bij elkaar blijft zitten. Daarnaast kunt u op deze promoclip uw bedrijfslogo of slogan laten drukken, waardoor deze natuurlijk ook perfect zijn te gebruiken als promotiemateriaal!

Prijzen

Vraag vrijblijvend een prijsofferte aan voordat u de Promoclip gaat bestellen. U kunt de promoclip ook online bestellen in onze webshop. Wij zullen ervoor zorgen dat u uw clips zo snel mogelijk in huis heeft!. Ook kunt u ons bellen voor informatie op telefoonnummer 023-5281961.Lid van:

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Promoclip - Paperclip online bestellen - Paperclip leverancier - Markclip - Bedrukte paperclip - Wingclip bestellen

x
x
Clip calculator     
x