contact
x


Telefoon

023-5281961


Email

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
x

Merkclip

Bestel uw Promoclip online
Promoclip International BV
Bezoekadres:
Herenweg 29 C / D
2105 MB Heemstede

Tel 023 528 19 61
sales@promoclip.com

Promoclip biedt de mogelijkheid een merkclip met uw bedrijfsnaam en -logo te laten maken tegen verrassend lage prijzen. Uw correspondentie ziet er fraai en professioneel uit. Met een ongekende klemkracht houdt u al uw brieven, visitekaartjes, papiergeld, etc. stevig bij elkaar, zonder dat het beschadigd wordt. Al sinds 1994 zijn wij een wereldwijde distributeur van de originele Promoclip en hebben we al miljoenen clips voorzien van verschillende logo’s. Met een eigen merkclip zien uw documenten er erg professioneel uit.

Een merkclip met het logo van uw bedrijf

Het is mogelijk een merkclip al met kleine oplages te bestellen. De Promoclip Original en ML Clip zijn beschikbaar vanaf 500 stuks met digitale bedrukking. De XL clip is al vanaf 50 stuks leverbaar. Dit is een mooi en tevens praktisch relatiegeschenk dat met een lasergravure in give away box geleverd wordt.

Contact met ons opnemen

Heeft u vragen over de merkclip van Promoclip of wilt u een bestelling plaatsen, stuur dan een e-mail of neem telefonisch contact met ons op. U kunt uw merkclips ook online bestellen in onze webshop. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden door te spreken en een prijs offerte uitbrengen. Ook kunt u ons bellen tijdens kantooruren op telefoonnummer 023-5281961.Lid van:

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Markclip - Bedrukte paperclip - Wingclip bestellen - Promoclip - Paperclip online bestellen - Paperclip leverancier

x
x
Clip calculator     
x