contact
x


Telefoon

023-5281961


Email

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
x

Bedrukte paperclip

Bestel uw Promoclip online
Promoclip International BV
Bezoekadres:
Herenweg 29 C / D
2105 MB Heemstede

Tel 023 528 19 61
sales@promoclip.com

Als u een bedrukte paperclip wilt bestellen biedt Promoclip ruime mogelijkheden. Niet alleen gelden bij ons lage afnamegetallen, maar wij bieden u een ruime keuze aan modellen, bedrukkingtechnieken en verpakkingen. Hierdoor wordt de bedrukte paperclip veelzijdig inzetbaar; voor events en productlanceringen, als relatiegeschenk, om mailings en offertes die naar klanten uitgestuurd worden stevig bijeen te houden, etc.

Uw bedrukte paperclip online bestellen

Via onze webshop kunt u online het juiste formaat van de bedrukte paperclip bestellen. U kunt kiezen uit de Promoclip Original, ML clip en XL clip, afhangend van de grootte die u wenst. In de webshop kunt u tevens kiezen voor verpakkingen en de juiste bedrukkingstechniek. Voor aankoop in grote oplages of voor wederverkoop neemt u het best direct contact met ons op. Wij zorgen er dan altijd voor dat dit geregeld kan worden!

De beste kwaliteit

Naast dat een bedrukte paperclip perfect is voor promotieaangelegenheden, zijn ze ook van de beste kwaliteit. Ze hebben een ongekende klemkracht maar beschadigen uw papier niet. Daarnaast zijn ze erg gemakkelijk in gebruik; ze zijn aan te brengen met een enkele draaibeweging en na gebruik komt deze weer terug in de originele vorm. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 023-5281961.


Lid van:

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Axionclip - Wingclip - Papieren paperclip - Paperclip met reclame - Paperclip bestellen - Logoclip

x
x
Clip calculator     
x