contact
x


Telefoon

023-5281961


Email

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
x

Axionclip

Bestel uw Promoclip online
Promoclip International BV
Bezoekadres:
Herenweg 29 C / D
2105 MB Heemstede

Tel 023 528 19 61
sales@promoclip.com

Bij Promoclip bestelt u eenvoudig en snel handige en luxueuze promoclips die makkelijker aan te brengen zijn dan de Axionclip van concurrenten. Met een lage instaphoeveelheid, verschillende druktechnieken en een revolutionair design kunnen wij u van dienst zijn op vele gebieden. Wij ontwikkelen vanaf 2004 promoclips en houden daarbij rekening met het reduceren van uitstoot van schadelijke stoffen.

Promoclip

Bij Promoclip hebben we gekozen voor een strak design wat ver af staat van de Axionclip die u ook wel eens ziet bij de concurrent. Hoewel de Axionclip in leuke vormen komen en uw bedrijfslogo knap weer kan geven, werkt de clip niet zoals de Promoclip. U kunt bij onze clips uw logo op de hele clip laten afdrukken of graveren en heeft als voordeel dat het papier onbeschadigd blijft bij gebruik. En daar gaat het uiteindelijk om, dat uw klant met uw promoclip overweg kan! De voordelen van onze clips op een rijtje:

  • Geen schade bij aanbrengen
  • Afnemen vanaf 500 stuks
  • Meerdere professionele toepassingen
  • Goede referenties

Onze clips komen in verschillende maten in tegenstelling tot de Axionclip. Wij leveren clips voor het bijeenhouden van 15 vellen papier en 40 vellen. Maar u kunt ook clips bestellen in onze webshop die bijvoorbeeld geschikt zijn voor creditcards en biljetten. En deze zijn uiteraard allemaal te bedrukken, bestickeren of te graveren.

Contact

Vergelijk ons handige ontwerp van Promoclip met Axionclip en stuur uw logo in voor een gratis prototype. Stuur uw logo via de mail naar: sales@promoclip.com of bel voor de prijzen vanaf 500 stuks afname naar: 023-5281961.


Lid van:

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Aktieclip - Reclameclip - Papierclip - Paperclip met opdruk - Paperclip - Grote paperclip

x
x
Clip calculator     
x